< Terug

Anna de Vor MSc

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog, in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt en tot EMDR-practitioner Europe.

Je bent hier: 

Home  /  Wie we zijn  /  Team  /  Profielpagina Anna de Vor MSc.

Het werken met kinderen, jeugdigen en gezinnen heeft me altijd geïnteresseerd. Ik ben orthopedagogiek gaan studeren om niet alleen de persoon te begrijpen, maar ook te onderzoeken wat er gebeurt in interactie met de omgeving. Ik geloof erin dat vragen (of klachten) altijd een samenspel zijn tussen persoon en context.

De afgelopen jaren heb ik vooral gewerkt met mensen (zowel met volwassenen als met kinderen) met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Ik heb veel mensen behandeld met angstklachten, depressieve gevoelens en boosheid. Hiernaast heb ik mensen behandeld die nare dingen in hun leven hebben meegemaakt (trauma), waardoor ze de normale dingen in het leven niet meer konden doen of bijvoorbeeld negatieve gedachten over zichzelf hadden. Ook heb ik veel mensen onderzocht en behandeld met een autismespectrumstoornis.

Ik vind het belangrijk om op een prettige manier het contact met jou op te bouwen en samen te onderzoeken wat de vraag is en waar deze vandaan komt. Hierbij hebben we het onder andere over wie jij bent, wat je hebt meegemaakt en hoe je omgeving eruit ziet. Samen kijken we naar wat er nodig is om je beter te voelen. Ik heb naast de vragen en klachten juist ook veel aandacht voor jouw veerkracht en kwaliteiten.

Ik werk onder andere met oplossingsgerichte technieken, motiverende gespreksvoering, cognitief gedragstherapeutische technieken en EMDR.

Kwalificaties en registraties

Pedagogische Wetenschappen, Universiteit Utrecht (2014)
GZ-psycholoog (BIG nr: 29928817325)

AGB-code: 94108620