Zorgaanbod

Wij hebben een breed zorgaanbod voor allerlei verschillende klachten die kinderen, jongeren en volwassenen kunnen ervaren. Op een aantal gebieden hebben we ons gespecialiseerd.

Je bent hier: 

Home  /  Ons zorgaanbod  /  Zorgaanbod

We bieden hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders en aan volwassenen. Soms zijn er ingrijpende dingen gebeurd, maar soms is er geen directe aanleiding. Lees hieronder meer over hoe we samen proberen om jouw klachten te verminderen, jouw problemen op te lossen en jouw kwaliteit van leven te vergroten.

We bieden hulp bij uiteenlopende klachten en problemen, maar we kenmerken ons ook door een aantal specialisaties, zoals de behandeling van trauma, traumatische rouw, angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, (lichte) eetstoornissen, somatoforme stoornissen en Autisme Spectrum Stoornissen (ASS). Indien er sprake is van verslavingsproblematiek, schizofrenie en problematiek die samenhangt met neurocognitieve achteruitgang (o.a. dementie) kun je niet bij ons terecht.

We zijn goed in het doen van uitgebreide diagnostiek als er meerdere problemen zijn. En dat is vaak zo. Vaak is er niet één probleem, maar zijn er meerdere dingen die spelen. Mensen zijn, gelukkig maar, vaak niet in een hokje te plaatsen. Samen met jou kijken we hoe de problemen samenhangen en waarmee we het beste kunnen beginnen om de problemen te verminderen.

Wil je overleggen of wij jou of je kind(eren) kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Wij hebben een breed zorgaanbod voor allerlei verschillende klachten die kinderen, jongeren en volwassenen kunnen ervaren. Op onze website vind je informatie over dit aanbod aan jeugdigen en aan volwassenen. Op een  aantal gebieden hebben we ons gespecialiseerd. Klik en lees wat we bieden. Misschien vraag je je na het lezen van de informatie over ons generalistische aanbod of onze specialisaties af of wij ook jou kunnen helpen. Neem dan contact op.