Aanmelden

Wil je jezelf of je kind aanmelden? Mail ons en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de aanmelding compleet te maken.

Je bent hier: 

Home  /  Contact  /  Aanmelden

Op de website staat informatie die een indruk geeft van wie we zijn, wat we doen en hoe we werken. Als je jouw zoon of dochter wilt aanmelden, kun je dat doen door ons te mailen via info@topp-zorg.nl met in de onderwerpregel ‘Aanmelding’. We ontvangen in deze mail graag jouw naam, het e-mailadres en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Ook kan je kort omschrijven wat jouw vraag is. In verband met de privacy wetgeving willen wij je vragen verder geen persoonlijke informatie te delen via de e-mail. Zie ook de informatie over de wachttijden.

Wij nemen dan contact op om te horen wat er aan de hand is, informeren je over de actuele wachttijd en vertellen je hoe de aanmelding verder in zijn werk gaat. We proberen je binnen 3 tot 5 werkdagen terug te bellen. We bellen met een anoniem nummer.

Openingstijden
Afspraken (diagnostiek, behandeling)
Maandag- Vrijdag: 9.00 – 17.00

Telefonische bereikbaarheid
Wij zijn vaak aan het werk met cliënten en nemen dan de telefoon niet op. Indien je een boodschap inspreekt of mailt dan bellen wij je terug op een tijdstip dat ons beiden past. We doen ons best om dit binnen enkele dagen te doen.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden opgesteld door de GGZ Nederland zijn van toepassing.
De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn als de cliënt zelf de opdrachtgever is.
De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn als een derde de opdrachtgever is.

Routebeschrijving en bereikbaarheid

TOPP-zorg is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de directe omgeving van beide locaties is voldoende parkeergelegenheid.

Locatie Driebergen

Locatie Zeist