Contact

Heb je een vraag? Vul ons contactformulier in.

Je bent hier: 

Home  /  Contact

Op de website staat veel informatie over wat we doen, hoe we werken en wie we zijn. Misschien heb je daar toch nog vragen over of wil je iets anders weten. Als je vragen hebt, kun je ons goed bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact op om jouw vraag of aanmelding te bespreken en informeren jou over hoe het verder gaat.

Wil je liever telefonisch contact? Omdat we meestal met behandelingen bezig zijn, komt het vaak voor dat we de telefoon niet oppakken. Vul het contactformulier in en vraag ons om terug te bellen. De voicemail inspreken kan natuurlijk ook.

Contactformulier voor vragen

In verband met de privacy wetgeving willen wij je vragen geen persoonlijke informatie te delen via het contactformulier of email.

Sperwerkamp 40
3972 WD Driebergen

Huis ter Heideweg 14
3705 LZ Zeist

0343-769154

Openingstijden

Afspraken (diagnostiek, behandeling)
Maandag- Vrijdag: 9.00 – 17.00

Telefonische bereikbaarheid
Wij zijn vaak aan het werk met cliënten en nemen dan de telefoon niet op. Indien je een boodschap inspreekt of mailt via het contactformulier dan bellen wij je terug op een tijdstip dat ons beiden past. We doen ons best om dit binnen enkele dagen te doen.

Algemene voorwaarden

De Algemene voorwaarden opgesteld door de NVO zijn van toepassing.

De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn als de cliënt zelf de opdrachtgever is.

De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn als een derde de opdrachtgever is.

Routebeschrijving en bereikbaarheid

TOPP-zorg is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de directe omgeving van beide locaties is voldoende parkeergelegenheid.

Locatie Driebergen

Locatie Zeist