Supervisie, leertherapie en masterclasses

Ben je psycholoog of orthopedagoog in opleiding tot bijvoorbeeld GZ-psycholoog, Psychotherapeut, Orthopedagoog Generalist, Schoolpsycholoog of Cognitief Gedragstherapeut VGCT? Wil je nascholing op een specifiek gebied en denk je dat wij dat kunnen bieden? Benader ons dan voor supervisie of een masterclass.

Je bent hier: 

Home  /  Ons zorgaanbod  /  Supervisie

Supervisie vormt een belangrijk onderdeel van je post-master opleiding. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor supervisietrajecten voor verschillende opleidingen. Ook je N=1 (VGCt) kun je bij ons schrijven. We bieden zowel individuele als groepssupervisie aan en we bieden leertherapie aan.

GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut, Orthopedagoog Generalist (BIG)

Vereniging voor Gedrags en Cognitieve Therapieën (VGCt)

Vereniging voor Kinder en Jeugdpsychotherapie (VKJP)

NiP-kinder en Jeugdpsycholoog

Schoolpsycholoog

Masterclasses worden gegeven in kleine groepjes professionals en zijn in principe losstaande bijeenkomsten rondom een thema en duren doorgaans 2-3 uur. De Masterclasses kunnen online of op locatie worden georganiseerd.  De masterclass wordt ingevuld in overleg met de professionals die de masterclass aanvragen. In de masterclass rouw staat bijvoorbeeld de bespreking van casuïstiek centraal en krijg je snel zicht op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.