< Terug

Niki Dukker MSc.

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog Kind & Jeugd, in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCT

Je bent hier: 

Home  /  Wie we zijn  /  Team  /  Profielpagina Niki Dukker

Per februari 2023 ben ik gestart bij TOPP-zorg als gezondheidszorgpsycholoog kind & jeugd. Werken in dit team, samen met collega’s met veel inhoudelijke kennis, spreekt mij erg aan. We hebben korte lijntjes met elkaar en dagen elkaar uit verder te denken.

Werken met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders heb ik altijd enorm leuk en bijzonder gevonden. Ik krijg een kijkje in jouw leven en loop een stukje met je mee op in een periode waarin jij je minder prettig voelt of ergens in vast loopt. Samen onderzoeken we waarom jij je op dit moment zo voelt en wat je nodig hebt om weer verder te kunnen. Daarbij vind ik het belangrijk om goed te luisteren en jou echt te leren kennen. Inclusief waar je vandaan komt, wat je hebt meegemaakt en wie er belangrijk voor je zijn. Ik ben er van overtuigd dat dit elkaar allemaal beïnvloedt.

Ik heb een brede ervaring in het werken met kinderen, jongeren en ouders. Eerder werkte ik in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (2014-2020) en daarna in de medische psychologie (2021-2022). Onder andere met (ouders van) jeugdigen die last hadden van angsten, somberheid, eetproblemen, lichamelijke klachten, dwangklachten en gender-incongruente gevoelens.

Naast werken in de praktijk, leer ik graag van cursussen, intervisie en leertherapie, wat mij helpt om mijn handelen vanuit nieuwe invalshoeken te bekijken. Het daagt mij uit te reflecteren op mijzelf en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Deze verdieping naast mijn werk houdt mij scherp, voedt mijn ambities en geeft mij energie.

Kwalificaties en registraties

Master Pedagogische Wetenschappen , Universiteit Utrecht (2014)
Gezondheidszorgpsycholoog Kind & Jeugd, RINO groep Utrecht (2022, BIG nr: 89932322525)
In opleiding tot Cognitief gedragstherapeut VGCt (lid in opleiding nr: 306506)

AGB-code: 94113739